Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016!-1,2,3 Απριλίου 2016

promo_2016Η Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016 είναι γεγονός! Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY επιστρέφει στοΕκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για 2η φορά σε ένα χρόνο, στις 1,2,3 Απριλίου 2016 για περισσότερη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Μετά την θερμή υποδοχή της Χειροτέχνικα 2015 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Χειροτέχνικα 2016 για6η συνεχόμενη χρονιά προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τις επαγγελματικές σχολές και τους εκδοτικούς οίκους να εκθέσουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

Οι βασικοί κλάδοι της Χειροτέχνικα είναι τα υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία κλπ.

Επίσης, συνεχιζει να στηρίζει δυναμικά τους δημιουργούς και χειροτέχνες μέσω της συνεργασίας με την ομάδα “Handmade dreams“, αναδεικνύοντας την έκθεση “Handmade dreams: Home edition“.

H Χειροτέχνικα και φέτος θα προσφέρει μεγάλη τηλεοπτική, ραδιοφωνική, έντυπη και διαδικτυακή προβολή σε όλους του συμμετέχοντες επαγγελματίες.

Η Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016 σας περιμένει για ένα δημιουργικό τριήμερο, για να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες και να αναδείξουμε τη δύναμη της Χειροτεχνίας και του DIY!

Δηλώστε συμμετοχή :εδώ

[spider_facebook id=”1″]