Έκθεση στο μετρό Συντάγματος από την Πνοή Ελλήνων Δημιουργών

Έκθεση στο μετρό Συντάγματος από την Πνοή Ελλήνων ΔημιουργώνΈκθεση

Η Πνοή Ελλήνων Δημιουργών με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει την θερινή έκθεση χειροποίητου που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα.
Με καλοκαιρινή διάθεση και θετική ενέργεια η πρώτη έκθεση της Πνοής στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Ένα μοναδικό τριήμερο που σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις όλο το Αθηναϊκό κοινό βρίσκεται ακόμα στην πρωτεύουσα , συν τις χιλιάδες τουριστών που ανακαλύπτουν το κέντρο της Αθήνας.

A5_PNOIΌλοι οι Έλληνες χειροτέχνες, που έχουν στηρίξει την Πνοή σε όλες της τις εκδηλώσεις, αλλά και πολλοί νέοι καλλιτέχνες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν στο Αθηναϊκό και τουριστικό κοινό μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων προϊόντων.

Όλα αυτά που οι ίδιοι σχεδιάζουν – φιλοτεχνούν και δημιουργούν, όπως κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης σπιτιού, ρούχα, σανδάλια, καλλυντικά από φυσικά υλικά, είδη δώρου, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, μέλι και γεύσεις που θα σας συναρπάσουν!

Η Πνοή Ελλήνων Δημιουργών βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα χειροτέχνη και προσπαθεί με οργανωμένες εκδηλώσεις να φέρει πιο κοντά στο κοινό όλα τα προϊόντα που φτιάχνονται με αγάπη, αλλά και να δημιουργήσει μια εναλλακτική αντίληψη στον καταναλωτή, προτείνοντας ένα νέο τρόπο ζωής. Πάντα με συλλογική προσπάθεια και πάντα με σεβασμό στο δημιουργό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί τους.