♥♥♥ΝΕΡΑΪΔΟΚΛΕΦΤΡΑ♥♥♥

ΛΙΝΑ ΜΠΟΚΑ
ΛΙΝΑ ΜΠΟΚΑ

 Η ΝΕΡΑΙΔΟΚΛΕΦΤΡΑ ή κατά κόσμον ΛΙΝΑ ΜΠΟΚΑ γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου  μεγάλωσε και μένει στο Κερατσίνι….Είναι παντρεμένη με μια κόρη….Η Λίνα είναι από τα πρώτα άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον σε αυτόν εδώ τον ιστοχώρο  και με τιμά ιδιαίτερα αυτό !!

Δεν την γνωρίζω προσωπικά, όμως χαίρομαι που μέσω της κοινής μας αγάπης  για τις “χειροποίητες δημιουργίες” , μπορώ και ανακαλύπτω ανθρώπους που έχουν ταλέντο και φυσικά μεράκι για το χειροποίητο.

Να, τι μας λέει η Νεραϊδοκλέφτρα! : “Σαν όλα τα κοριτσάκια τις ηλικίας μου ξεκίνησα το κέντημα απο τα 8….Λατρεύω τις χειροτεχνίες μιας και έγινε η δουλειά μου ποια….Ασχολούμαι με το δέρμα τα τελευταία χρόνια….Μου αρέσει η επαφή που έχω μαζί του και η δημιουργία καινούργιων σχεδίων …..Από το σχεδίασμα, το κόψιμο μέχρι  και το ράψιμο είναι αποκλειστικά στο χέρι…δεν χρησιμοποιώ καθόλου μηχανή….είναι όλα χειροποίητα…θα χαρώ να απαντήσω στην κάθε ερώτηση σας….”

Ας δούμε, λοιπόν , και κάποιες από τις υπέροχες δημιουργίες της από δέρμα:

ΝεραΙδοκλέφτρα

Η Νεραϊδοκλέφτρα μας, διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο facebook , όπου και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της: Δερμάτινα είδη Νεραιδοκλέφτρα

Translate »