σοφίασοφία Αλαμάνου-Στάϊκου

Η Σόφη Αλαμάνου-Στάϊκου γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου , είναι παντρεμένη και μένει στην Αθήνα. Έχει καταγωγή από την όμορφη Κέρκυρα.

Παρόλο που η Σόφη ασχολείται επαγγελματικά ως :”αισθητικός, Rejuvance Practitioner, Skin Care & Massage -person & make-up artist” (!!!), παράλληλα ασχολείται  με τη ζωγραφική και τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων .

Αγαπάει πολύ να δημιουργεί και όταν αισθάνεται ότι υπάρχουν άσχημες μέρες στη ζωή της , τις “φωτίζει” … δημιουργώντας!!!

Η Σόφη μας λέει :

Μου αρέσει να ζωγραφίζω και να φτιάχνω κοσμήματα , αφήνω τα χέρια μου να δουλεύουν και  την φαντασία μου να ταξιδεύει…. Οι πίνακες μου είναι εμπνευσμένοι από την  Ινδία… μέσα στα χρώματα και τα αρώματα!!

Τα  κοσμήματα  μου είναι συνήθως φτιαγμένα από polymer clay και  ψυχρή πορσελάνη…Επίσης, ζωγραφίζω ότι αισθάνεται η καρδιά μου και  η έμπνευση στα έργα μου είναι ο 2,5 ετών γιος μου…

Είμαι αυτοδίδακτη …χωρίς να μου έχει δείξει ποτέ κανένας, καμιά τεχνική!!

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με την Σόφη, δεν έχετε παρά να την βρείτε στο προσωπικό της προφίλ στο FACEBOOK :Sofi Alamanou Staikou ή στο email :sofigoa2@yahoo.gr
Κάποιες από τις όμορφες δημιουργίες της (photo gallery) :

Σόφη Αλαμάνου-Στάϊκου

Translate »