ΔΑΦΝΗ

 

Η ΔΑΦΝΗ  γεννηθηκε στις 16 Οκτωβρίου.  Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε  στην  Αθήνα και στη  Θεσσαλονίκη. Ύστερα από κάποια χρόνια,  γύρισε στην  Αθήνα ξανά   , όπου και μένει μόνιμα .

Τα τελευταία 10 χρόνια, πειραματίζεται με διάφορα υλικά , είναι αυτοδίδακτη, και της αρέσει να δημιουργεί χρησιμοποιώντας τη φαντασία της και  όχι αντιγράφοντας άλλους δημιουργούς  . Κατά καιρούς, παραδίδει  διάφορα  σεμινάρια σε πολιτιστικούς  συλλόγους , γιατί της αρέσει να μοιράζεται  την αγάπη της για δημιουργία  με άτομα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με αυτήν.

 

 

 

 

Για μένα η δημιουργία είναι τρόπος ζωής. Ασχολούμαι με τη δημιουργία χειροποίητων αντικείμενων, και τα περισσότερα έργα μου είναι  από διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά. Χρησιμοποιώ  ύφασμα,  πηλό, χαρτί, σχοινιά, κορδόνια και ότι άχρηστο είναι για τους άλλους σε μένα μετατρέπετε σε ένα δημιουργικό κομματι.

 

Η σελίδα της στο facebook , όπου μπορείτε να δείτε τις υπέροχες δημιουργίες της είναι : Kallitexnikes dimiourgies”.  και το προφίλ της στο facebook είναι :Dimiourgies Dafni

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΔΑΦΝΗ

 

 

 

Translate »