Αντωνία Τζουάνη

 

Η Αντωνία Τζουάνη γεννήθηκε στις  2 Νοεμβρίου, (Ναι , είναι Σκορπιός!…) ,μένει στην  Αθήνα με καταγωγή από την   Νάξο. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο!
Αν και σπούδασε χημικός και εξασκεί το επάγγελμα της καθηγήτριας, είναι από παιδί “εθισμένη” σε κάθε είδους χειροτεχνίες και DIY κατασκευές.
Ξεκίνησε κλασικά με ράψιμο ,κέντημα και πλέξιμο,που της μάθαινε η μητέρας της ,πολύ χρυσοχέρα  η  ίδια!
Από φοιτήτρια ακόμα ,έκανε την γνωριμία του Πολυμερικού Πηλού, από τον οποίο έφτιαξε και τα πρώτα της χειροποίητα κοσμήματα.
Σήμερα μετά και από 3 χρόνια μαθημάτων Εικαστικού Κοσμήματος, δίπλα στην υπέροχη δασκάλα της, κυρία Νέλλη, φτιάχνει κοσμήματα από μια ποικιλία υλικών ,όπως : ορείχαλκο , αλπακά, κουκούλια μεταξοσκώληκα, ημιπολύτιμες και γυάλινες χάντρες, κρύσταλλα, γυαλιά και όστρακα της θάλασσας, δέρμα,φτερά ,ύφασμα και φυσικά τον αγαπημένο της πολυμερικό πηλό και με μια ποικιλία από τεχνικές!
Μας λέει :
Αγαπώ πολύ κάθε είδους χειροποίητο!!…δεν μπορώ να σταματήσω τις κατασκευές, όλα τα είδη τους με ενδιαφέρουν και τα λατρεύω!
Ρίξτε μια ματιά στα έργα μου και ελπίζω να σας αρέσουν!

Η σελίδα της στο facebook ονομάζεται Sue Ellen Jewelry και εκεί  μπορείτε να δείτε όλες τις όμορφες χειροποίητες δημιουργίες της !!

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της το προσωπικό της προφίλ στο facebook είναι  :Antonia Tzouani.

 

Δείγματα  της δουλειά της , μπορείτε να δείτε στη photo gallery που ακολουθεί :

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

 

©www.kallitexnikesdimiourgies.gr
Translate »