ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Η Ειρήνη Χατζηγιάννη γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου και ζει  στην Αρτέμιδα . Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει  τρία υπέροχα παιδιά.

Η Ειρήνη είχε  την επιθυμία να γίνει μέλος της οικογενείας των “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ” και έτσι και εγώ της ζήτησα να μας πει λίγα λόγια για τις δημιουργίες της!

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την αγάπη που έχει σε αυτό που κάνει! Τον  ελεύθερο της χρόνο  τον αφιερώνει φτιάχνοντας κοσμήματα, χειροποίητα αξεσουάρ, τσάντες, κασκόλ κ.α.

Έχει φτιάξει τον δικό της χώρο εργασίας και “δημιουργίας”  και ευελπιστεί να μεγαλώσει την προσωπική της  γωνιά όσο το δυνατόν το συντομότερο. Της αρέσει πολύ να δουλεύει με το μέταλλο ,το σύρμα καθώς και διάφορες ορυκτές πέτρες… Δημιουργεί εικαστικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Αγαπάει πολύ το δέρμα και την υφή του τζήν (jean) και γι’αυτό τον λόγο δημιουργεί γυναικείες τσάντες από τα αγαπημένα της αυτά υφάσματα! Ασχολείται επίσης, με το πλέξιμο .

Παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις δημιουργίες της σε κοσμήματα και αξεσουάρ :

Ορισμένες από τις πανέμορφες δημιουργίες της σε χειροποίητες τσάντες και πλεκτά είναι :
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της , θα την βρείτε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook :Ειρηνη Χατζηγιαννη καθώς επίσης στην όμορφη σελίδα της Iris Χειροποίητα Κοσμήματα και Αξεσούαρ !!

 

Translate »