ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΔΑΜΙΡΗ

Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΔΑΜΙΡΗ   γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου, έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη  και είναι παντρεμένη με 2 υπέροχους γιους .

Αγαπάει οτιδήποτε χειροποίητο και της αρέσει να δημιουργεί όλη την ώρα!

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με διάφορες κατασκευές ,όπως: κατασκευή κοσμημάτων, μπρελόκ, γούρια,    κομπολόγια , χειροποίητες κάρτες (για γενέθλια, επέτειο, γιορτή), διακοσμητικά για το σπίτι (στεφάνια, κεριά,κουτιά    για δώρα, κ.λ.π.),    towel cakes, πασχαλινές λαμπάδες…… και πολλά άλλα!!

Χόμπι  της η ζωγραφική, το decoupage, η μουσική , το διάβασμα και άλλα ενδιαφέροντα.

Η  Κλεοπάτρα μας εξιστορεί :

Η Λεονάρντα είναι μία μάγισσα με καλλιτεχνική φύση η οποία απέτυχε να περάσει τις εξετάσεις για την Σχολή Μαγισσών γιατί ουδείς δεν μπορούσε να καταλάβει κάθε φορά την «σύλληψη» του ακαταλαβίστικου μυαλού της.

Είναι το καλλιτεχνικό μου Alter Ego που με βοηθάει να ξορκίζω το «Κακό» και με εμπνέει με την δόση της τρέλας που απαιτείται κατά περίπτωση. Με το μαγικό της πινέλο με έφερε στον δρόμο των Artist Women (Γυναίκες Δημιουργοί) που μου έκαναν την τιμή να με προσκαλέσουν στην ομάδα τους γιατί μάλλον έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

 Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την δημιουργό στο Facebook  Damiri Kleopatra , στο blog  της https://kleopatra-leonarnta.blogspot.gr/   , στο email : kleapanos@yahoo.gr & στην ιστοσελίδα http://www.gynekes-dimiourgoi.com .

 

Μερικές από τις χειροποίητες δημιουργίες της είναι  (photo gallery):

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΔΑΜΙΡΗ

Translate »