ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ

profilΗ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ  γεννήθηκε και κατοικεί στο Βόλο. Είναι απόφοιτος  του τμήματος Γεωγραφίας στο Παν. Αιγαίου  και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Χωροταξία – Παν. Θεσσαλίας.

“Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο” λένε και σε μένα αυτό πιστεύω ότι ισχύει! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το χόμπι μου ήταν να συλλέγω χαρτοπετσέτες, κορδέλες, τούλια, δαντέλες,  φωτογραφίες διακόσμησης και κολλάζ!!! Από μαθήτρια έκανα μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής.”

Τα χρόνια πέρασαν και η ζωή τα έφερε έτσι που το χόμπι της έγινε η καθημερινή της  ασχολία γεμίζοντας  την με ενέργεια!…

Έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια ντεκουπάζ  και διαφόρων τεχνικών. Δημιουργεί όμορφα και χρηστικά αντικείμενα με την τεχνική της παλαίωσης, scrapbooking (χαρτοκοπτική- κολλάζ), mixed media, διακόσμηση αντικειμένων για γάμο / βάπτιση, ευχολόγια και  αναπαλαίωση σε ξεχασμένα από το χρόνο αντικείμενα και μικροέπιπλα.

Πέρα από την ικανοποίηση των δικών της δημιουργικών επιθυμιών και των φίλων της, η Χρύσα  είναι στη διάθεση  σας  να ανταλλάξει ιδέες μαζί σας και να ετοιμάσει αυτό που θα καλύψει  τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες.

PHOTO GALLERY :

ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ

 

Περισσότερες δημιουργίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα της Χρύσας Μυλωνά στο facebook : Chrysa – HandCraft creations και να επικοινωνήσετε μαζί της στο  στο mail: chrysa.milona@gmail.com

 

Translate »