ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ

 

Ο Κωνστάντιος Τραυλός έχει καταγωγή από την Χίο. Έχει κάνει σπουδές μηχανολογίας και αρχιτεκτονικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων στην ΑΚΤΟ.

Το 2011 ξεκίνησε να κατασκευάζει όλων των ειδών φωτιστικά από υλικά γήινα και βιομηχανικά για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους σε μοντέρνα αλλά και κλασσική γραμμή. Στην γκάμα των φωτιστικών που κατασκευάζει περιλαμβάνονται φωτιστικά δαπέδου (επιδαπέδια), φωτιστικά τοίχου (επιτοίχια), μονόφωτα κρεμαστά φωτιστικά οροφής, πολύφωτα φωτιστικά, πολυέλαιοι και πολλές άλλες περίτεχνες κατασκευές.

 
Κατασκευάζει πρωτότυπα σχέδια φωτιστικών. Είναι αρχή του τα χειροποίητα φωτιστικά που φτιάχνει να μην μοιάζουν με άλλα. Η μοναδικότητα των σχεδίων όσο και η ποιότητα της κατασκευής τους είναι αρχή για την φιλοσσοφία του ως χειροτέχνη φωτιστικών.

Αναλαμβάνει ο ίδιος την μελέτη χώρων για την σωστή απόδοση του φωτός ανάλογα τη χρήση και το ύφος που θέλουμε να αποδώσουμε (αρχιτεκτονικό, ατμοσφαιρικό κοκ), σύμφωνα πάντα με την αρχιτεκτονική και την αισθητική κάθε χώρου.
Παραδίδει προτάσεις σε τρισδιάστατα σχέδια υπολογιστή όπου αποτυπώνεται σε αυτά ο χώρος όπως ακριβώς είναι ή όπως επιθυμούμε να τον μετατρέψουμε (σε περίπτωση ανακαίνισης) με τα φωτιστικά και την ακριβή απόδοση του φωτός τους σε αυτόν.

Photo Gallery:

Κωνστάντιος Τραυλός


Κωνστάντιος Τραυλός- Φωτογραφίες από ολοκληρωμένες δουλειές


Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό , μπορείτε να τον βρείτε:

στο instagram,  στο facebook, στο you tube  καθώς και στον ιστότοπό του http://www.konstantiostravlos.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.