20 όμορφες και καινοτόμες DIY κατασκευές με κουμπιά!!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μοναδικές και πρωτότυπες DIY κατασκευές με … κουμπιά!…Ναι,ναι,ναι, η χρήση των κουμπιών είναι απεριόριστη! Όρεξη να έχετε και φαντασία και μπορείτε να δημιουργήσετε από κοσμήματα, σουβέρ  & σουπλά, μαγνητάκια ψυγείου και βραχιόλια μέχρι…. να διακοσμήσετε τη δερμάτινη ζώνη σας, το αμπαζούρ σας και τα παπούτσια σας!…

Εντυπωσιαστήκατε; ! …και εγώ !Οι ιδέες αυτές όπως και τόσες άλλες βρίσκονται στην όμορφη και αξιόλογη  ιστοσελίδα  http://www.diyncrafts.com !! 

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο και είμαι σίγουρη ότι θα πάρετε πολλές ιδέες !… Εμπρός, λοιπόν, φέρτε τα κουμπιά σας στο τραπέζι και ξεκινήστε!

1.Φτιάξτε μπολ!! 

Αυτό το χαριτωμένο  μπολ από κουμπιά  είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύετε μικρά αντικείμενα , όπως τα κοσμήματα ή τα κλειδιά σας. Γίνεται με  την ίδια μέθοδο όπως  με τις μπάλες με βαμβακερό νήμα , όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπαλόνι για να δημιουργήσετε το σχήμα που θέλετε, σαν ένα καλούπι, το οποίο στη συνέχεια σκάει   και απορρίπτεται και το μπολ σας είναι έτοιμο μόλις έχει στεγνώσει από τη κόλλα.

DIY Οδηγίες Έργου –  DIYnCrafts

2.Φτιάξτε σελιδοδείκτες!

Μια ωραία και τόσο απλή ιδέα είναι να φτιάξετε  έναν  σελιδοδείκτη με ένα συνδετήρα και ένα κουμπί!… είναι πολύ χρήσιμος! Είναι μια γρήγορη και εύκολη κατασκευή , όπου θα λατρέψουν  τα παιδιά σας.

DIY Οδηγίες  –  IHeartNaptime

3.Φτιάξτε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Αν διαθέτετε  ποικιλία μεγεθών  σε κουμπιά, τότε μια καλή ιδέα  είναι να φτιάξετε μερικά στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας .

DIY Οδηγίες Έργου –  ModernMinerals

4. Διακοσμήστε τα παπούτσια σας!

Είτε θέλετε να αλλάξετε  ένα παλιό ζευγάρι παπούτσια που έχετε βαρεθεί , είτε έχετε αγοράσει  ένα απλό ζευγάρι σε χαμηλή τιμή ,  ένας πολύ χαριτωμένος τρόπος για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ,  είναι να προσθέσετε κουμπιά!!

Θα πρέπει να ράψετε όλα τα κουμπιά γιατί με την κίνηση των ποδιών σας,γιατί αλλιώς  τα κουμπιά μπορεί να φύγουν αν είχατε χρησιμοποιήσει ζεστή σιλικόνη ή κόλλα.

DIY Οδηγίες  Έργου –  StarsForStreetlights , ILoveToCreate και Scrapbook & CardsToday

5.Φτιάξτε μαγνητάκια για το ψυγείο!

Εντάξει, αυτή  είναι πραγματικά μια τόσο ωραία και εύκολη ιδέα ,που νομίζω ότι δεν την έχετε σκεφτεί – μαγνήτες -κουμπιά για το  ψυγείο! Είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο ακούγεται: βάζετε τους μαγνήτες με κόλλα πάνω στα κουμπιά και είστε έτοιμοι! Προσθέστε ένα παιχνιδιάρικο στοιχείο σε αυτά και τοποθετήστε τα στο ψυγείο σας!…

DIY Οδηγίες  Έργου –  BigBoxDetox

6.Φτιάξτε κολιέ!!

Υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες και τρόποι για να φτιάξετε  κάποια όμορφα και ενδιαφέρον  κολιέ!! Απλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω σύνδεσμο:

DIY Οδηγίες  –  YellowBlackbird , Ohoh , και LittleMissMomma

7.Φτιάξτε βραχιόλια!

Όπως και με τα κολιέ, οι δυνατότητες  για να φτιάξετε βραχιόλια με τη χρήση κουμπιών είναι φαινομενικά πάρα πολλές!!…. Υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, έτσι για άλλη μια φορά, αφήστε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας να τρέξει ​​και φανταστείτε  τι μπορείτε να κάνετε με τα διαφορετικά είδη κουμπιών που έχετε.

DIY Οδηγίες  –  OhDearAngie , ResinObsession , HopeStudios και HomesteadRevival

8. Φτιάξτε δερμάτινες ζώνες!

Μου αρέσουν τα μποέμ, αν σας αρέσουν και εσάς ,τότε θα βρείτε φοβερή την παρακάτω ιδέα.

Πάρτε μια απλή  δερμάτινη ζώνη και μεταμορφώστε την !!…

DIY Οδηγίες –  LilBlueBoo

9. Φτιάξτε cupcakes!!

Μια φανταστική ιδέα για να φτιάξετε καδράκια με cupcakes και να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας!…Μπορείτε να βάψετε τα κουμπιά με ότι χρώμα θέλετε, δείτε τις οδηγίες στο παρακάτω σύνδεσμο:

DIY Οδηγίες Έργου –  BustedButton

10.Φτιάξτε πλαίσιο κορνίζας!

Κάθε απλό πλαίσιο  κορνίζας μπορεί να μετατραπεί σε κάτι αξιοσημείωτο και πολύ  όμορφο με την προσθήκη μερικών κουμπιών. Μπορείτε να βάλετε τα κουμπιά με απλό σχέδιο , ή να τακτοποιήσετε τα κουμπιά με τα ανάλογα χρώματα  για ένα ουράνιο τόξο ή ένα  ombre θέμα.

DIY Οδηγίες  –  TheRibbonRetreat και PunkProjects

11.Φτιάξτε πολύχρωμες τσάντες!

Αν έχετε την υπομονή για να καλύψετε μια ολόκληρη τσάντα με κουμπιά, τότε πραγματικά αξίζει γιατί θα έχετε φτιάξει μια πανέμορφη πολύχρωμη τσάντα! Σίγουρα, θα σας φανεί κουραστικό , αλλά αν δεν νομίζετε ότι έχετε τη διάθεση τότε μπορείτε να εφαρμόσετε την ιδέα σε μια μικρότερη τσάντα.

DIY Οδηγίες  –  Craftster: Pixeldust

12.Φτιάξτε σουβέρ!

Δημιουργήστε υπέροχα σουβέρ με ρητίνη , χρησιμοποιώντας  ένα καπάκι από  βάζο ή οποιαδήποτε άλλο κομμάτι .

DIY Οδηγίες  –  LilBlueBoo

13.Φτιάξτε υφαντά!

Δημιουργήστε αυτό  το υφαντό με κλωστές και κουμπιά!… Αυτή η τεχνική  δεν περιορίζεται μόνο σε σουβέρ, θα μπορούσατε να κάνετε μερικά πανέμορφα σουπλά για το τραπέζι σας – δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα σας πάρει κάποιο χρόνο, αν θέλετε να φτιάξετε κάποιο σετ.

DIY Οδηγίες –  Craftylish

14.Φτιάξτε έναν δίσκο σερβιρίσματος!

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα, μπορείτε να προσθέσετε  μερικά κουμπιά σε ένα αντικείμενο  και με σχεδόν χωρίς κόπο , να δημιουργήσετε κάτι πολύ όμορφο! Δώστε σε ένα απλό και φθηνό δίσκο, μια εντελώς νέα εμφάνιση… με επενδύστε  το κάτω μέρος του με κουμπιά,  για μια  πιο ενδιαφέρουσα επιλογή δίσκου.

DIY Οδηγίες  –  MelStampz

15.Διακοσμήστε τα μαξιλάρια σας!

Με τη  προσθήκη μερικών κουμπιών ,υφάσματος  και ό,τι άλλο έχετε ως προμήθειες για DIY crafts στο σπίτι σας, μπορείτε να μετατρέψετε  εντελώς ένα κανονικό μαξιλάρι σε κάτι μοναδικό και αξιολάτρευτο. Απλά ,  σιγουρευτείτε ότι έχετε σχεδιάσει πρώτα το σχέδιο όπου πρόκειται να φτιάξετε πάνω στο μαξιλάρι σας, πριν ξεκινήσετε το ράψιμο.

DIY Οδηγίες Έργου –  FiskarsCraft και AllYou

16.Φτιάξτε φουρκέτες!

Ένα ζευγάρι από φουρκέτες, λίγη ποσότητα κόλλας, και μερικά ενδιαφέροντα ή vintage κουμπιά είναι το μόνο που χρειάζεται να έχετε για να αποκτήσετε ένα  απλό αλλά εντυπωσιακό κλιπ για τα μαλλιά σας .

DIY Οδηγίες  –  ChristinaHomemaker

17.Φτιάξτε έναν πίνακα τέχνης!

Αντί να ζωγραφίσετε τα φύλλα , δημιουργήστε τα με έναν εναλλακτικό τρόπο!…

Μια διασκεδαστική ιδέα που μπορούμε να φτιάξουμε με τα παιδιά μας, δεδομένου ότι μπορούμε να χρωματίσουμε τον κορμό και τα κλαδιά, και στη συνέχεια να αφήσουμε   τους μικρούς μας φίλους να επιλέξουν πού θέλουν να τοποθετήσουν τα κουμπιά τους.

DIY Οδηγίες Έργου –  CraftsByAmanda

18. Κεντήστε ένα… ρολόι!

Ένα πρωτότυπο ρολόι που μπορούμε να έχουμε στο σπίτι μας… προμηθευτείτε ένα στεφάνι κεντήματος , ράψτε τα κουμπιά εκεί που βρίσκονται οι αριθμοί του ρολογιού, βάλτε και έναν ελαφρύ μηχανισμό και… είστε έτοιμοι!!… Μπορείτε να βλέπετε την ώρα , όχι πια τόσο βαρετά!

DIY Οδηγίες  Έργου –  OccasionallyCrafty

19.Φτιάξτε συσκευασία δώρου!

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους στενούς  σας φίλους και την οικογένειά σας, προτιμήστε  την εφαρμογή μιας πιο ενδιαφέρουσας και πρωτότυπης τεχνικής  αμπαλάζ, σε αντίθεση με τη χρήση μόνο ενός κανονικού χαρτιού περιτυλίγματος. Αυτή η απλή μικρή λεπτομέρεια με το κουμπί είναι τόσο χαριτωμένη και δίνει μια μικρή ιδιαίτερη πινελιά.

DIY Οδηγίες  –  CraftAndCreativity

20.Φτιάξτε αμπαζούρ!

Αυτή η ιστοσελίδα δεν περιέχει  βήμα-προς-βήμα τι πρέπει να κάνουμε, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε. Μπορείτε είτε να αγοράσετε ένα καπέλο για  αμπαζούρ ή απλά αφαιρέστε το ύφασμα από το υπάρχον καπέλο , και στη συνέχεια περάστε τα κουμπιά με λεπτό σύρμα. Αναρωτιέμαι πώς θα φαίνονται με το φως !

DIY Οδηγίες –  LuckyKnitter

 

Πηγή άρθρου :http://www.diyncrafts.com/

Αν σας άρεσε η ιδέα, παρακαλώ κάντε like & share στο διαδίκτυο!!

 Aν σας άρεσε το άρθρο , μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε  όλα τα άρθρα!
 Like us on facebook!: kallitexnikesdimiourgies.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.